Yoghurt med granatæble og lakrids

Søndag, 21. august 2011
af Redaktion
En god yoghurt til at starte dagen på fra Familie Journals slankeklub
Foto: Jes Buusmann
Foto: Jes Buusmann

(3 portioner)

2,5 dl yoghurt naturel, fast 2%
2,5 dl mælk
15 g mandler
½ stk. granatæble
3 tsk. honning, flydende
1 g engelsk lakrids

Sådan gør du
Kernerne tages ud af granatæblet. Alle hinderne omkring de søde, røde kerner kasseres - de er meget bitre. Yoghurten røres med mælk og granatæblekerner. Mandlerne hakkes groft og ristes kort på en tør, hed pande. Den hårde lakrids stødes i en morter eller knuses mellem 2 stykker bagepapir med en kagerulle.
Yoghurtmassen fordeles i portionsglas. Der pyntes med ristede mandler, flydende honning og et lille drys lakrids.
Tips: Engelsk lakrids (eller ren lakrids) kan købes på apoteket

Slankeopskrift: Lotte Dencker

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 150 kcal / 629 kJ
Fedt: 5 gram
Kulhydrater: 18 gram
Protein: 7 gram

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Jordbærsmoothie
Fibermuffins
Jordbær-rabarbersorbet

Stram figuren op med den slankende heldragt fra Magic. Klik her og køb dragten i Familie Journal Shoppen for 249 kr.