Opskrifter

Kokosbrød

Torsdag, 11. september 2014af All Over Press
Bag et lækkert brød helt uden mel med masser af lækre nødder og kerner. Hvis brødet opbevares i køleskabet, har det en lang holdbarhed

Opskrift på kokosbrød

1 spsk. Fiberhusk
1 dl vand
2½ dl kokosmasse
2 dl solsikkekerner
1½ dl hørfrø
200 g finthakkede mandler
4 æg
4 spsk. kokosolie
½ tsk. flagesalt

Fiberhusk

- er pulveriserede Psyllium-frøskaller fra Plantago ovata-planten. Produktet har en god evne til at binde væske og
bliver til gelé, når det kommer i vand. Det fiberrige produkt er derfor perfekt til brød. Fiberhusk kan bruges af gluten-allergikere.

Fremgangsmåde til kokosbrød

Bland Fiberhusk med vand og lad det trække i 5 min. Rør kokosmasse, solsikkekerner, hørfrø og de finthakkede mandler i og derefter resten af ingredienserne. Lad dejen stå i 5 min. Kom dejen i en form på 1½ l. Bag brødet nederst i ovnen ved 160° i ca. 1 time. Afkøl det på en rist.



Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.