Stegeben med brun sovs
Foto: Jette M. Vesterager

(4 pers.)
20 min. + 1½ time i gryde

2 kg stegeben el. ribben
2 spsk. smør
1 spsk. salt
1 knsp. peber
1 løg
1 gulerod
1 l vand
1 spsk. mel
Evt. kulør

Tilbehør
Kogte kartofler og dampede bønner

Brun benene godt i smørret lidt ad gangen og kom alle de brunede ben tilbage i gryden. Tilsæt salt, peber, løg og gulerod i mindre stykker og hæld vandet ved. Lad benene småsimre under låg i 1½ time, til de er møre. Tag benene op og sigt væden. Rør melet ud i lidt vand og jævn stegeskyen. Tilsæt evt. kulør, smag sovsen til og server med kogte kartofler og dampede bønner.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Stegte ben med kold kartoffelsalat
Stegte koteletter på ben i asiatisk rødvinssovs
Kalveruller med hvidkålssalat




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

 

Nyhedsbrev
Tab dig med Slankeklubben!
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+