forretter og tilbehør

Kartoffel-pandekager med laks  og blinis med stenbiderrogn

Kartoffel-pandekager og blinis

Pandekager er meget mere end blot en dessert med sukker og syltetøj. Her får du to opskrifter på pandekager, som ikke er en dessert. Servér…

Julerødkål med kanel og laurbærblade

Julerødkål

Julerødkål med allehånde, laurbærblade, kanel og tranebær. Alle de gode juleingredienser samlet i en skøn rødkålssalat. Hvis du altid laver den samme…

rødkål med appelsin

Susannes rødkål

Min bedste opskrift er denne gang fra Susanne Jensen fra Fredericia. Susanne har delt sin gode opskrift på rødkål og den skal I selvfølgelig ikke snydes for…

Krabbe med blomkål og avocadocreme

Krabbe med blomkål og avocadocreme

Du behøver ikke en hel krabbe til denne forret. Køb krabbekødet på dåse eller på frost, det kan nemlig sagtens bruges. Anret krabbekødet med blomkål og…

Krabbe med blomkål og avocadocreme

Krabbe med blomkål og avocadocreme

Du behøver ikke en hel krabbe til denne forret. Køb krabbekødet på dåse eller på frost, det kan nemlig sagtens bruges. Anret krabbekødet med blomkål og…

limonade

Grøn limonade

Denne limonade er frisk og sommerlig. Udnyt højsæsonen for de dejlige grønne krydderurter som tilfører friskhed og smukke farver til maden eller som i denne…

Friturestegt blomkål

Friturestegt blomkål

Blomkål behøver slet ikke være kedeligt. I denne opskrift frituresteges de små blomkålsbuketter og forvandles til lækre sprøde hapsere. Servér dem med…

Tomat- bruschetta

Tomat- bruschetta

Bruschetta er en hurtig og lækker forret, der med fordel kan laves på grillen. Denne opskrift er med tomat, oliven, rødløg og friske krydderurter.

Æg i lag

Æg i lag med laks

Æg hører sig til på påskefrokostbordet, og her får du en dejlig opskrift på æg i lag toppet med røget laks.

Grønkålssalat med granatæble

Grønkålssalat med granatæble

Grønkålssalat er et perfekt supplement til tung mad - her får du opskriften på grønkålssalat med granatæblekerner fra Familie Journal.