Opskrifter

Nemme frokostpizzaer

Tirsdag, 27. september 2011af Redaktion
Supernemme og helt sikkert et hit blandt både små og store

Små hvedebrød (f.eks. äntligen fra pågen)
2 spsk. konc. tomatpuré
1 spsk. vand
1 spsk. tørret oregano
1 tsk. hvidløgspeber
10 sorte oliven
200 g mozzarella i lage

Læg brødene på en plade med bagepapir og rør tomatpuréen med vand, oregano og hvidløgspeber. Udsten og hak olivenerne og skær mozzarellaen i tynde skiver. Smør tomatpuréen på brødene, drys med oliven og læg mozzarellaskiverne over. Bag pizzaerne ved 220° i 8 min. og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Pizzasnegle
Pizzabanditter
Rugbrødssandwich med tunsalat





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop