Opskrifter

Lakseburritos

Fredag, 10. april 2009af Redaktion
(4 pers.)2 lime 1½ dl fast yoghurt600 g laksefilet1 spsk. olie ½ tsk. citronpeberEvt. salt300 g majskerner1 rød chili ¼-½ potte koriander8 bløde

(4 pers.)

2 lime
1½ dl fast yoghurt
600 g laksefilet
1 spsk. olie
½ tsk. citronpeber
Evt. salt
300 g majskerner
1 rød chili
¼-½ potte koriander
8 bløde tortillabrød

Skyl den ene lime, riv skallen fint og pres saften, ca. 2 spsk. Bland yoghurten med limeskal og saft. Skær laksen i 3 cm tern. Steg dem hurtigt i olie. Krydr med citronpeber og dryp limesaft over. Læg låg på panden og lad det simre ca. 1 min. Hak chilien fint og bland den med majs. Vend laksetern og koriander i. Server fisken i tortillabrød med yoghurt og lime.


Tip
Citronpeber indeholder ofte salt, så smag på laksen, inden den saltes.


Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Mere med laks...
Laksesalat med appelsin
Grillet laks med avocado og agurkesalat