Opskrifter

Pappardelle med gedeost og salvie

Tirsdag, 13. marts 2012af Redaktion
Ugens supernemme ret

(2 pers.)
25 min.

2 spsk. olivenolie
50 g pancetta eller bacon
1 pakke (200-250 g) pappardelle
1 bundt salvie
Salt og peber
100 g blød gedeost
Evt. lidt chiliflager

Tilbehør
Grøn salat

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, gem kogevandet. Steg salviebladene sprøde i lidt olie, læg dem på køkkenrulle. Steg baconen sprød på panden, kom pastaen ved og det meste af salvien. Kom gedeost og lidt kogevand ved, lad lige osten smelte. Anret og drys med lidt chili eller peber og resten af de sprøde salvieblade.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Få gode ideér til aftensmaden på de travle dage

Find flere opskrifter her...
Pasta med bagte tomater
Pappardelle med okseragout
Pasta med spinatpesto






Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop