Opskrifter

Pastapizza i ovn

Onsdag, 19. januar 2011af Redaktion
Skøn pastaret, der tilberedes som en pizza

(4 pers.)

4 dl hurtigkogt makaroni (Kvickly)
150 krydrede pølser el. røget skinke
150 g pizzaost
4 æg
1 dl mælk
1½ tsk. salt
Kværnet peber
2 tsk. pizzakrydderi
4 tomater

Tilbehør
Tomatsalat el. grøn salat

Kog pastaen 3-4 min. i rigelig saltet vand. Lad den dryppe af og læg den i bunden af et fladt, smurt, ildfast fad. Skær pølse i skiver eller skinke i tern og drys dem over pastaen sammen med knapt
halvdelen af osten. Pisk æg, mælk, salt, peber og pizzakrydderi sammen og hæld det over pastaen. Drys med resten af osten. Slut af med tomater i skiver. Sæt fadet i ovnen på midterrillen 15 min.
ved 225°.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Kyllingekærlighed med hvidkålsslaw
Krydret pizza
Nem tacolasagne




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop