Opskrifter

Lamme­koteletter med persillepesto

Mandag, 24. marts 2014af Redaktion
Mums! Super lækker forårsmiddag

Ingredienser til lamme­koteletter med persillepesto

(2 pers.)

4-6 lammekoteletter med skaft
Groft salt
1 bdt. kruspersille
2 fed hvidløg
½ dl olivenolie
½ usprøjtet citron
Groft salt
100 g babyspinat
50 g hjertesalat
1 spsk. sesamolie
Salt og peber
¼ pomelo eller grape
30 g cashewnødder

Fremgangsmåde til lamme­koteletter med persillepesto

Gnid koteletterne med salt.

Skyl persillen og hak den groft.

Pil hvidløgene og blend dem og persillen til en puré i en blender. Tilsæt olien i en tynd stråle, til konsistens er tyk og cremet. Smag puréen til med revet citronskal og salt. Skyl spinat og salat og skær salaten i mindre stykker. Bland citronsaft, salt, peber og sesam­­olie og vend salaten i det. Pil skal og hinder af pomeloen, skær den i passende stk. og kom den i salaten sammen med cashewnødderne. Steg koteletterne 4 min. på hver side og servér med salat og persillepestoen.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Lammekoteletter med jordskokker og hvidløgskartofler
Stegte lammeculotte med vagte æbler

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop