Stegt flæsk med nye kartofler

Søndag, 29. juni 2014
af Slankedoktor.dk
En lækker og sund version af den klassiske ret stegt flæsk med persillesovs
Foto: slankedoktor.dk
Foto: slankedoktor.dk

(1 portion)

125 g saltet flæsk i skiver, 4 mm pr. skive
1 tsk. sød sennep
2 spsk. friskhakket persille
Salt og peber
1 dl ylette
125 g kartofler
200 g broccoli

Fremgangsmåde til stegt flæsk med nye kartofler

Bed slagteren om at skære flæsket ud i 4 mm tynde skiver.

Tænd ovnen på 200 grader.

Beklæd bradepanden med 5 lag køkkenrulle.

Læg bradepanderisten oven på og fordel den saltede flæsk på risten.

Steg flæsket i ovnen i ca. 20-30 minutter, indtil det er brunt og sprødt.

Bland alle ingredienser til dressingen og smag til med salt og peber.

Server med kogte pillede kartofler, kogt broccoli og persilledressing.

Energi-information pr. portion
Energi 516 kCal / 2159 kJ

Fedt: 15 gram
Kulhydrater: 40 gram
Protein: 46 gram
Kostfibre: 9 gram

Kender du slankeklubben.dk? Her finder du masser af opskrifter, tips og ideér til nogle af tidens mest populære slankekure.

Flere sunde opskrifter

Vil du have mere inspiration til en sund kost? Så tag et kig i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet endnu flere sunde opskrifter.

10 slankende opskrifter