Torskepakker

Søndag, 12. september 2010
af Redaktion
Denne ret er tænkt som ”Mest protein”, men kan med lethed justeres til ”Mest grønt” og ”Mest protein” ved at justere på grønsags- og tilbehørsmængden
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

150 g torskefilet
Salt og peber

Fyld
75 g frisk spinat
4 tern fetaost
30 g tomat
25 g løg
1 stk. alufolie, ca. 40 cm
1 stor bagekartoffel, 125 g
1 tsk. olie, f.eks. olivenolie

Sådan gør du
Skyl spinaten og læg den i en gryde med en anelse vand. Læg låg på gryden og lad spinaten dampe i 2-3 min. Læg halvdelen af spinaten på sølvpapiret og læg torskefileten oven på spinaten. Krydr med salt og peber. Fordel resten af spinaten oven på fisken og smuldr fetaosten henover. Skær tomat og løg i tynde skiver. Læg løget oven på spinaten og slut af med tomatskiver. Krydr med salt og peber. Luk folien sammen om fisken og tilbered den i ovnen ved 225° i 20-25 min.
Vask kartoflen, halver den. Pensl med olie og krydr med salt. Bag kartoflen i ovnen ved 225° i ca. 45-55 min., eller til den er mør.
Tip: Andre fisk som kuller, laks og ørred kan bruges. Torskepakken kan også grilles på grillen i ca. 20-25 min.


SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

Kcal/ kJ

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Æggekage med laks og rejer
Orientalsk skinkesnitsel med grønsagsris
Oksesteak med ferskensalat og kartofler