Daimi sætter stadig sin hat, som hun vil

Mandag, 13. september 2010
af Redaktion
Familie Journal bringer et interview med den folkekære skuespiller og sanger, Daimi Larsen Gentle, som er aktuel med bogen, Daimi og Dario – med showbizz i bakspejlet
Foto: Birger Vogelius
Foto: Birger Vogelius

Af Ole V. Hansen

Familie Journal har mødt Daimi i anledning af hendes nye bog, som hun har skrevet i samarbejde med kollegaen Dario Campeotto. Daimi fortæller om sit liv i dansk showbusiness.

Hvor står du i dit liv lige nu?
- Et sted, hvor jeg befinder mig rigtigt godt. Jeg arbejder stadigvæk og er glad for at have noget at rive i. Også på Riddersalen, selv om Jytte Abildstrøm har givet stafetten videre. Det teater har jo været mit andet hjem siden 1975.

Hvad er det værste, du har oplevet?
- Da Preben Kaas faldt ned i orkestergraven lige før premieren på "Annie Get Your Gun" på Falkoner Scenen. Det var et chok. Også at han aldrig rigtigt kom over det, men havde mén resten af livet.

Hvornår har du sidst grædt?
- Jeg får blanke øjne, hver gang jeg tænker på Dirch Passer og vores pragtfulde duet "Hvem har du kysset i din gadedør", som vi sang sammen i Cirkusrevyen.

Hvordan slapper du bedst af?
- Ud over at læse bøger i stride strømme, strikker og hækler jeg. Selv om der kan gå lang tid imellem. Det sjal, jeg begyndte på for fem år siden, bliver nok først færdigt om tre.

Hvad nu, hvis du vandt ti millioner?
- Jeg har en god veninde, der trænger rigtig meget til en ny, elektrisk kørestol. Desuden ville jeg spendere en masse flotte gaver på nære venner og bekendte. Og nok også forkæle mig selv med et krydstogt op langs Norges kyst. Samt drikke champagne hver dag. I et lille stykke tid i hvert fald.

Læs også:


Fantastisk
forvandling:
Minus 75 kilo

Hjertepatient
med mod på livet

Jeg kunne ikke
græde mere