Brev til Puk Elgård fra en mand: Jeg synes, min kone klæder sig kedeligt

Fredag, 5. januar 2018
Af redaktionen. Ill. Birgitte Ahlmann
Efter 25 år sammen synes manden, der her har skrevet til Puk Elgård, at hans kone er blevet mere og mere kedelig, og spørger nu Puk Elgård om hans skal sige det til hende.

Kære Puk

Nu skriver jeg til dig, fordi jeg gerne vil høre en kvindes mening. Jeg synes, du for det meste er fornuftig.

Det er dog ikke alt, jeg er enig med dig i, men du virker rimelig velovervejet i dine svar. Mit spørgsmål går på min kone.

Jeg synes, hun er blevet mere og mere kedelig, som årene er gået. Hun klæder sig kedeligt. Hendes hår er ikke klippet i en smart frisure. Hendes tøj er gråt og viser ikke hendes ellers udmærkede figur.

Tidligere brev til Puk Elgård: Vi har ikke råd til alt det tøj, hun køberNE

Kære NE

Mit første spørgsmål må blive: Hvordan går du selv klædt? Og: Er du smart i tøjet derhjemme? Er du velklippet og velduftende? Er du galant og opmærksom over for din kone? Giver du hende komplimenter, og sender du hende kærlige blikke i hverdagen?

Måske gør du, men ellers må du se at komme i gang. Når man skal ændre noget ved andre mennesker, så begynder man med sig selv. Invitér hende ud, flirt med hende. Du skal absolut ikke sætte dig ned over for hende og begynde at kritisere hende fra top til tå. Så håber jeg i hvert fald, at du ryger ud for fuld musik.

Læs også: Han bad mig tage høje hæle på

Du har sikkert ret i, at hun er blevet mere kedelig med årene, men se lidt på, hvad grunden kan være. Er hun glad i livet? Giver det mening for hende at gøre sig i stand?

Der kan være mange grunde til, at hun ikke længere gider pynte sig, men hvis man vil bevare et forhold, hvor man har en gensidig tiltrækning som mand og kvinde, så skal man huske at behandle hinanden derefter.

Hvis du elsker din kone, så skru op for charmen og flirteriet. Med hensyn til fristelser på arbejdspladsen så er det en ualmindelig dårlig idé. Hvis du er færdig med din kone, så rydder du op efter dig, før du går i gang med andre damer.

Du skriver, vi er enige i det meste − nu må vi se, om du er enig med mig i dette svar.

De bedste hilsner fra Puk