Johnny gi’r den gas på solkysten

Lørdag, 30. maj 2015
Af Ole V. Hansen, foto: Jerónimo Alba
Efter at popveteranen og partykongen for snart to år siden købte hus på den spanske solkyst, har mange danskere bosat på stedet valfartet til hans koncerter.

I knap to år har Johnny Reimar og hustruen, Annie, haft ”sommerhus” så at sige et eller to bølgeskvulp fra Middelhavet, Chilches på østsiden af Málaga. Naturoligvis er tyrolerhatten med, og skønt den egentlig har hjemme i Alperne, bringer den et lille stykke Danmark med til de mange danskere, der frivilligt har valgt udlændigheden hernede.

Og Johnny har nu givet adskillige udsolgte koncerter for et begejstret publikum blandt andet i Almunecar og Mijas.

LÆS OGSÅ: Kom med til Dansktop Prisen 2016

Giver sig tid til det hele

Hjemme i Danmark har Johnny og hustru skiftet adressen ud fra Ålsgårde til Hellerup, mens feriedestinationen tidligere plejede at hedde Thailand.

– Men min kone har med årene fået så meget bøvl med ryggen, at hun ikke længere kan klare den godt 10 timer lange flyvetur til Bangkok. Så da jeg hørte, at kæresten til trommeslageren i Clifters ville sælge sit rækkehus her i Chilches – og at alle musikerne i orkestret havde holdt ferie hernede og var begejstrede – fløj jeg til Sydspanien. Jeg kiggede på huset og købte det på stedet. Uden så meget som at se på andre muligheder.

– Heldigvis blev Annie lige så glad for det, da hun så det.

Johnny nyder virkelig at optræde i Spanien.

– Hvor er det dog pragtfuldt at optræde for danskerne hernede. Her er sådan en afslappet stemning. Det er, som lagde de alle problemerne bag sig, da de forlod Danmark. Og bare giver sig tid til det hele.

LÆS OGSÅ: Birthe Kjær forstår at skabe en fest

Kom med til Dansktop Prisen 2016

Kom med når Familie Journal og tv-stationen dk4 afholder Dansktop Prisen i Jyske Bank Boxen den 23. januar 2016.

Vi hylder alle vores elskede dansktopkunstnere og kårer helt nye, lovende talenter. Og når vinderne er fundet, priserne delt ud og det flotte show er færdigt, forvandles Jyske Bank Boxen til et kæmpe dansegulv, hvor alle kan feste videre og danse til ørehængere fra dansktoppens stjerner, der optræder LIVE

Billetsalget er i gang HER >>