Gratis gys til ferien

Onsdag, 7. juli 2010
af Redaktion
På mandag får du første bog af Danmarks nye krimi-talent, Julie Hastrups fængslende og spændende kriminalroman ”En torn i øjet” sammen med Familie Journal
Fotos: Birger Vogelius
Fotos: Birger Vogelius

Af Anne Kjøge

Hovedpersonen, Rebekka Holm, er en af rejseholdets mest effektive efterforskere, så det er hende, der bliver sendt til Ringkøbing, da en ung pige brutalt myrdes. Men byen på den jyske vestkyst er samtidig Rebekkas fødeby, og der er en god grund til, at hun har forladt den.
Faktisk en helt forfærdelig god grund…
Men tilbage må hun nu efter 16 års fravær, og i opklaringsarbejdet får hun god hjælp af især den yngre politiassistent, Michael, som imidlertid har sit at slås med på hjemmefronten.

Et veludtænkt plot
Der sker så afgjort noget på alle siderne i Julie Hastrups roman "En torn i øjet", og plottet er udtænkt, så man aldrig undervejs regner ud, hvordan gåden i krimien løses. Med andre ord: En perfekt bog til at tage med i sommerhuset, på stranden eller bare ud på altanen.
Den 42-årige forfatter, Julie Hastrup, er oprindelig journalistuddannet, og "En torn i øjet" er hendes første roman.
Allerede til efteråret udkommer hendes næste bog i det, der er planlagt til en serie på tre om efterforskeren, Rebekka Holm.
Julie Hastrup blev allerede tidligt i sin barndom og især via sin mormor interesseret i kriminalhistorie, men det kan du læse meget mere om i næste uges Familie Journal, som også bringer et stort interview med Danmarks nye krimi-talent.

God læselyst i sommervarmen!
Læs chefredaktør Anette Kokholms blog om bogen...

Se reklamen for bogen og bladet her: