Op på de høje hæle

Mandag, 15. marts 2010
af Redaktionen
Når man kun er 160 cm høj, kan det være svært at finde tøj, der passer i længderne, synes Elisabeth, så hun ender som regel i jeans og T-shirt. Familie Journal satte sig for at vise helt nye sider af hende
 Foto: Claus Peuckert
Foto: Claus Peuckert

Af Charlotte Wisøfeldt

Elisabeth Kjøge

Alder: 36 år
Højde: 160 cm
Mål: Bryst 96 cm, talje 79 cm og hofte 92 cm
Tøjstr.: 38/40
Familie: Gift med Ken.
Børn: Mikkel 15 år og Emilie 12 år
Job: Pædagog i børnehaveklasse
Interesser: Løb og gode romaner

Selv om Elisabeth har en travl hverdag med job, mand, børn og husombygning, så skal der være tid til at læse. Elisabeth er især vild med forfatteren Wilbur Smith. Elisabeth er også meget glad for naturen, som hun tit nyder i søsterens hus i Sverige, hvor man kan møde både elge og andre vilde dyr.

GALLERI

Se Elisabeths flotte nye look i galleriet

Væk med "konelooket"
Elisabeths lidt konede frisure med naturligt fald er rødbrun med en sort tot. Frisør Kristina Bæk fra Cha Cha Cha vælger et kortere klip, der åbner mod ansigtet og er helt kort i nakken. Den mørke farve trækkes delvist ud, og i stedet farves håret mørk rødblondt med lyse reflekser. Den nye, friske frisure sættes med glattejern og styles med sprayvoks fra KMS.

Naturlig makeup
Makeupartist Inge Jønson fra Max Factor lægger en naturlig makeup i dæmpede farver. Øjnene "åbnes" med lys skygge på hele øjenlåget op til brynene, blå langs globelinje og yderst på øjenlåget, samt hvid eyeliner i øjets våde kant. Til "indramning" bruges blå eyeliner og sort mascara. Lidt rouge på kindbenene og gloss på læberne fuldender det nye look.

Elisabeths kommentar
- Jeg synes både hår og tøj gør mig flere år yngre at se på, og så ska' jeg da hjem og finde de store øreringe frem igen!

Læs også:
Bedste med på moden
Læs Anette kokholms blog