Tabte 25 kg og fik ny stil

Mandag, 4. august 2008
af Redaktion
Dorthe følte sig stadig grå og kedelig, selvom hun lige havde tabt 25 kg. Det fik Familie Journalens ”Forandring fryder” dog hurtigt lavet om på med en ny og frisk stil.
Mønstret satintunika fra Veto til 499 kr. Heunder sort bluse  fra Nanso Lempivaate til 449 kr. Velourbukser til 600 kr. og rosa gummistøvler til 750 kr., begge fra Ilse Jacobsen. Øreringe fra Snygg til 440 kr.
Mønstret satintunika fra Veto til 499 kr. Heunder sort bluse fra Nanso Lempivaate til 449 kr. Velourbukser til 600 kr. og rosa gummistøvler til 750 kr., begge fra Ilse Jacobsen. Øreringe fra Snygg til 440 kr.

Dorthe Toftegaard Mauritsen bor med sin mand Jach i Tommerup på Fyn og arbejder i et rådgivende ingeniørfirma. Dorthe har kæmpet med vægten efter sine to graviditeter, men har nu smidt 25 kg vha. spinning flere gange om ugen. Hun følte sig dog kedelig og grå, og da det meste tøj var blevet for stort, havde hun seriøst brug for nogle gode råd. Familie Journalens "Forandring fryder" udfordrede derfor Dorthe med en mere feminin og sprælsk stil, hvor farver, materialer og facon er i tråd med tidens mode, men hvor tøjet samtidig er nemt og praktisk til en travl hverdag.

Før var Dorthe anonym i sin påklædning, men den tid er forbi nu:
lillamønstret kjole fra Q´Neel til 699,95 kr. Lilla strømper med
rudemønster fra Ergee til 119 kr. og ankelstøvler i lak fra Clarks
til 999 kr. Grå skindtaske fra Depeche til 1.575 kr.
Armbånd fra LJD til 149 kr.

Luk op for ansigtet
Frisør Bent Hillestrøm fra Monroe No1 fik frie hænder til at give Dorthe en mere klædelig frisure. Han valgte at fremhæve det søde ansigt med en pjusket pagefrisure. Kitte Pedersen stod for farvningen, og hun lavede en smart effekt med striber i to trekanter foran, med to blonde nuancer og en mørkere. Resultatet er en rigtig smart og uhøjtidelig frisure, som Dorthe nemt selv kan sætte med lidt mousse før tørring og voks bagefter.


Ny makeup og ny frisure har åbnet op for Dorthes ansigt,
så hendes naturlige skønhed rigtig kommer til udtryk.

Strålende øjne
Makeupartist Hanne Ringbæk fra Salon Beauté startede med at give Dorthe en fugtgivende basecreme på, der eliminerer træthedstegn og virker opstrammende, hvorefter hun gik i gang med at rette øjenbrynene. Ansigtskuløren blev gjort ensartet med foundation og pudder. På hele øjenlåget blev først fordelt en helt lys basis "Instant Light Eye Perfecting Base", hvorefter Hanne tryllede med beige, grøn og lilla: beige skygge på selve øjenlåget, grøn skygge i globelinjen og langs vipper, lilla øjenblyant langs vipperne og lilla mascara på vipperne oppe og nede. Læbekonturen tegnes op med læbeblyant, og fyldes ud med jordbærrød læbestift, der giver flot modspil til de blå øjne.
Solpudder under kindben, langs næseryg og hage former ansigtet færdig.

Ulla Linneman, Foto: Birger Storm, Illustration: Anita Tiderman

Blå bog

Navn: Dorthe Toftgaard Mauritsen

Alder: 34 år

Højde: 168 cm

Mål: bryst: 100 cm, talje: 85 cm, hofte: 102 cm

Tøjstr: 42

Job: Kontorassistent/korrespondent

Familie: Gift med Jach

Børn: Emilie seks år og Andreas tre år

Interesser: Spinning og veninderne

Dorthe om sin forvandling

- Jeg har haft en fantastisk dag, hvor jeg virkelig har fået en masse inspiration på alle områder. Feminin tøjstil, flot makeup og frisure. Der er noget at gå i gang med først og fremmest de sidste fem kilo.