Fiskene

Tirsdag, 30. juni 2009
af Redaktion
Horoskop for 30. juni til 27. september 2009

Fiskene: 19. februar - 20. marts

Juli: Du føler dig meget vital og levende i denne sommermåned, og det kan virke, som om du har fået en helt ny indsigt i dine egne tanke- og handlemønstre. Din psykologiske sans kan måske inspirere dig til kreativ udfoldelse, men den kan også bringe dig i forbindelse med mennesker, der har de samme egenskaber. Du tager dig selv mere alvorligt nu og er klar over, at du må tage afsked med noget fortidigt, før du kan komme videre. Et nyt partnerskab - enten arbejdsmæssigt eller romantisk - er også en mulighed i denne periode.

August: Der kan være en del turbulens på hjemmefronten i denne måned, og forskellige værdier kan give anledning til følelsesladede diskussioner. Det kan dreje sig om alt fra økonomi, venskaber og rejsemål til noget så væsentligt, som hvordan og hvor I ønsker at bo. Kendetegnende for diskussionerne er, at de udspringer af vidt forskellige syn på, hvad der gør livet værd at leve. Du vil trives bedst med at finde en løsning, der giver alle parter en høj grad af frihed til at vælge og prioritere uafhængigt af, hvad andre mener.

September: I modsætning til sidste måned, hvor du blev bragt i tvivl om, hvad du skulle gøre, vil du nu opleve større målrettethed og klarhed. Du vil følge din intuition og have modet til at handle på dine spontane indskydelser, og det vil føles befriende efter en periode, hvor hver en detalje er blevet endevendt. Du vil have lyst til at bruge dine kræfter både fysisk og mentalt, og et element af konkurrence vil forstærke din interesse. Friluftsliv, hvor du kan kombinere fysisk aktivitet med naturoplevelser vil også appellere til dig og kan give stjernestunder.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...