Krebsen

Søndag, 20. december 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit forår 2010

Krebsen: 22. juni - 22. juli

Januar: Du har ikke så meget fysisk energi i denne måned, så du er tilbøjelig til at "putte" dig i din rede og lade verden udenfor tage vare på sig selv. Du kan føle dig lidt alene - også når du er i selskab med andre - og dine længsler efter en anden og mere romantisk tilværelse kan fylde meget i dine tanker. Det, der frustrerer dig, er følelsen af, at du ønsker noget andet her og nu, som virker uopnåeligt, men hvis du sætter dig ned og lægger konkrete planer, kan du vende situationen til noget positivt. Sørg for at slappe af og være god ved dig selv.

Februar: Der kan være nogle vanskeligheder med kommunikationen i denne måned, som kan indebære forsinkelser, aflysninger og misforståelser. Du vil måske føle dig lidt nervøs eller distræt, og der kan opstå problemer, fordi du overser det, der står med småt. En del af problemet kan skyldes, at du er tilbøjelig til opholde dig i de højere luftlag og ikke har lyst til at bekymre dig om det, du betragter som ligegyldige detaljer. Til gengæld er du i stand til at smitte andre med din idealisme og begejstring, når der er noget, du virkelig brænder for.

Marts: Det vil være en dejlig måned, hvor din selvtillid vil blive styrket af den positive respons, du får fra dine omgivelser. Du vil få støtte og anerkendelse uden at bede om det eller gøre dig umage for at fortjene det. Venner, familie og kollegaer vil vise dig, at de kan lide dig og påskønner dig, som du er. Du er både energisk og optimistisk, men du er meget opmærksom på, at du skal sætte tid af til at gøre de små dagligdags ting, der giver dig glæde. Du kan opleve en forbedring i forholdene både i hjemmet og på jobbet, uden at det er dig, der tager initiativ til det.

Ved astrolog Birgit Jensen


Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten