Stenbukken

Tirsdag, 30. juni 2009
af Redaktion
Horoskop for 29. juni til 27. september 2009

Stenbukken: 22. december - 20. januar

Juli: Du er i feststemning i denne måned, og du har ikke problemer med at samle mennesker omkring dig. Du spreder en afslappet stemning med din humor og lethed, og det virker som en magnet på andre. Du vil opleve, at du får en respons, der er præget af ros, anerkendelse og varme. Både privat og i jobsammenhæng er du mere til det spontane end til det meget planlagte, og du kan få nogle usædvanlige oplevelser, når du følger dine indfald og tager ud i det blå. Noget du hidtil har beskæftiget dig med på hobbyplan kan få en mere central betydning.

August: En ven eller en kæreste fra fortiden, som du ikke har set længe, kan få en fornyet betydning for dig, men relationen vil ikke være den samme, som den var tidligere. Du vil sikkert opleve ændringer af både positiv og negativ art. De kreative talenter, du har, vil du nu have mulighed for at udfolde mere systematisk og i fastere rammer, og der kan være en person i din omgangskreds, som kan være til stor hjælp for dig i den forbindelse. I det hele taget kan du have glæde af at rådføre dig med nogen, der har mere erfaring, end du selv har.

September: Du har en masse energi, du skal have afløb for i denne måned, og du er tilbøjelig til at gå direkte fra tanke til handling og tage de øretæver, der eventuelt følger med. Det er et handlemønster, der passer dig godt, men det er svært at forene med et stabilt familieliv. Du vil trives bedst, hvis du kan skabe balance mellem arbejdsliv og familieliv, for du er tilbøjelig til at slække på kravene til dig selv på den front, hvor du mener, du bedst kan slippe af sted med det. Weekendture og udflugter med dine nærmeste kan bringe jer tættere sammen.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...