Vædderen

Søndag, 20. december 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit forår 2010

Vædderen: 21. marts - 20. april

Januar: I denne måned, har dine følelser mere magt over dig end normalt. Det kan betyde, at du er tilbøjelig til at reagere impulsivt og slå din sunde dømmekraft fra. Grunden er, at du er tilbøjelig til enten at følge din lyst uden hensyn til andre eller modsat være overdrevet optaget af, hvad andre forventer af dig. Der kan være noget nyt under opsejling, der inspirerer dig stærkt, men hvis du kaster dig ud i det nu, kan det være svært at få den hjælp, du behøver. Dine kreative evner er forstærkede, og du vil trives bedst, hvis du lader dem komme til udfoldelse.

Februar: Der er fokus på dit socialliv i denne periode, og du vil sikkert modtage flere invitationer, der kan sætte kulør på den triste vintermåned. Du har en evne til at tiltrække mange forskellige typer mennesker, og du kan få personer med meget forskellige livssyn til at tale sammen. Selv om du nok ikke har et højt ambitionsniveau, har du mulighed for at forbedre din erhvervsmæssige og økonomiske position. Du har en instinktiv fornemmelse for de gode muligheder, der ligger lige om hjørnet, og vil sikkert ofte opleve at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Marts: Din instinktive træfsikkerhed gør sig også gældende i denne måned, og du kan opleve, at du bliver båret oppe af en bølge af optimisme og energi, der gør det muligt for dig at skride til handling uden forbehold eller bekymringer. Det er muligt, at du får lyst til at engagere dig i frivilligt arbejde, for dine idealer er høje, og du har svært ved at acceptere uretfærdighed og ulighed. Uanset hvad du kaster dig over, vil du have let ved at blive inspireret af andres tanker og give inspirationen videre. Kunstneriske projekter kan også have din interesse i denne periode.

Ved astrolog Birgit Jensen


Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten