Opskrifter

Farserede peberfrugter

Onsdag, 2. maj 2012af Redaktion
- smager skønt!

(4 pers.)
15 min. + 25 min. i ovnen

750 g små kartofler
2 peberfrugter
500 g hakket kalvekød
4 spsk. rasp
1 dl mælk
1 dl feta i små tern
2 fed hakket hvidløg
2 tsk. oregano
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. smør
½ dl hakket persille

Tilbehør
Tzatziki og brød

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min. og lad dem dryppe godt af. Halver pebrene og fjern kernerne. Bland kødet med rasp, mælk, feta, hvidløg, oregano, salt og peber til en jævn fars. Fyld pebrene med farsen og steg dem i ovnen ved 200° i 25 min. Rist kartoflerne i smørret ved middelhøj varme, til de begynder at tage farve, tilsæt persillen og server med tzatziki og brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Peberfrugter med fiskefyld
Grillede peberfrugter med gorgonzolacreme
Hakkebøf med sennepsstuvede rodfrugter








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop