Opskrifter

Fisk med kartoffel-rosenkål

Tirsdag, 20. marts 2012af Redaktion
Ugens supernemme ret

(2 pers.)
20 min.

2 fileter af hvid, fast fisk
2 skiver parmaskinke
1 skefuld smør
1 spsk. olivenolie
2 kviste rosmarin
200 g rosenkål
1 stort løg
300 g små, vaskede kartofler
1 fed finthakket hvidløg
Salt og peber
Persille
Evt. lidt paprika

Vikl skinken om fisken og læg den i et ovnfast fad. Skær kartoflerne i kvarte både. Steg løget i olie og smør, kom rosmarin og kartoflerne ved. Pil de yderste blade af kålen og gem dem. Steg de små kål med kartoflerne i 5 min. Sæt fisken i en 210° varm ovn og giv den 10 min., mens kartoffelkålen steger færdig. Vend hvidløg og rosenkålsblade i kartoffelkålen og lad det stege med 2 min. Anret fisken med kartoffelkål og et drys persille og paprika.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

SJOV MED FORME

Søde pandeforme, der er perfekte til påske. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Thaisuppe med rejer og kokos
Krydderbagte laksesommerfugle
Torskefrikadeller med rogn








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop