Opskrifter

Salade Niçoise

Onsdag, 16. maj 2012af Redaktion
Ugens klassiske ret

(4 pers.)
15 min. + 15 min. kogning

200 g rensede haricots verts
5-6 blade icebergsalat
4 æg
½ rødløg
1 dl sorte oliven
2 friske tunfiskesteaks
250 g cherrytomater

Dressing
1 spsk. balsamico
1 spsk. olivenolie
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. vand
Salt og peber

Tilbehør
Fyldigt brød

Kog bønnerne i 6 min. Kom dem i en sigte og hæld koldt vand over. Pisk dressingen sammen i en skål og kom de varme bønner i. Kog æggene smilende - ca. 7 min. Skær rødløget i smalle både eller ringe. Steg tunen på en grillpande 2-4 min. på hver side, kom tomaterne på de sidste 2 min. Skær tunen i mindre stykker og bland den med tomater, rødløg, strimlet salat, oliven og halve æg. Server med fyldigt brød til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Laks med kapers og dild
Pasta med pecorino og spinat
Kyllingesalat med sesamdressing

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop