Opskrifter

Sennepsfarseret kyllingebryst

Lørdag, 28. marts 2009af Redaktion
(4 pers.)20 min. + 20 min. i ovnen1 kugle mozzarella50 g emmentaler1 spsk. dijonsennep4 kyllingebryststykker u. ben (og evt. uden skind)8 skiver

(4 pers.)
20 min. + 20 min. i ovnen

1 kugle mozzarella
50 g emmentaler
1 spsk. dijonsennep
4 kyllingebryststykker u. ben (og evt. uden skind)
8 skiver bacon
4 tomater


Tilbehør
Kartoffelbåde i ovnen og salat, evt. med broccoli

Bland ost og sennep. Skær en lomme i hvert kødstykke og læg ost og sennep i lommen. Luk med bacon og læg stykkerne i et ildfast fad. Skær tomaterne i halve og stil ved. Sæt det i en 200° varm ovn i 20-25 min. Server med kartoffelbåde og grøn salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv mere spændende tilbehør...
Italiensk blomkål
Ovnstegte både med farver
Kartoffelmos med whisky og valnødder

Flere retter med kylling...
Thaistegte kyllingeboller
Kyllinge-spinattærte
Marokkansk kylling