Kære Puk
Skal fotos af hans kone stå fremme?
Af chefredaktør Anette Kokholm
Min mellemste søns første ord var rabarber.
Han sagde ganske vist babàba, men det skete hver eneste gang han i sin farmors have så de fristende røde stænger.
Farmor dyppede dem i sukker og min lille dreng spiste, så han var klistret og lykkelig.
Min mor laver verdens bedste rabarbergrød med vanilje og mandler, og selv laver jeg gerne rabarbersaft, som er herlig på varme sommerdage i haven.
Et helt tillæg til dig
Og så er der jordbærrene! Med fløde, med balsamico på i salater, dyppet i chokolade som snack til gæster, i koldskålen og ja, jeg kunne blive ved.
Og netop det her med at blive ved er grunden til, at vi i dette blad endnu engang har et tillæg med om netop jordbær og rabarber.
For vi vil gerne blive ved med at inspirere til nye måder at nyde den dejlige tid, hvor haven og butikkerne bugner med fristelser.
Rigtig god fornøjelse med de dejlige opskrifter og god appetit!
Venlige hilsner
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker dessert" og "Jeg elsker mor"
Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Meld dig ind i Familie Journals Slankleklub her (link fjernet)
Ris og ros til Anette: Skriv her