De røde fristelser

Mandag, 4. juni 2012
af Redaktion
I denne uge frister vi dig med opskrifter på alveredes retter med havens søde og røde lækkerier
Familie Journal, der udkommer mandag 04. juni 2012
Familie Journal, der udkommer mandag 04. juni 2012

Af chefredaktør Anette Kokholm

Min mellemste søns første ord var rabarber.
Han sagde ganske vist babàba, men det skete hver eneste gang han i sin farmors have så de fristende røde stænger.
Farmor dyppede dem i sukker og min lille dreng spiste, så han var klistret og lykkelig.
Min mor laver verdens bedste rabarbergrød med vanilje og mandler, og selv laver jeg gerne rabarbersaft, som er herlig på varme sommerdage i haven.

Et helt tillæg til dig
Og så er der jordbærrene! Med fløde, med balsamico på i salater, dyppet i chokolade som snack til gæster, i koldskålen og ja, jeg kunne blive ved.
Og netop det her med at blive ved er grunden til, at vi i dette blad endnu engang har et tillæg med om netop jordbær og rabarber.
For vi vil gerne blive ved med at inspirere til nye måder at nyde den dejlige tid, hvor haven og butikkerne bugner med fristelser.
Rigtig god fornøjelse med de dejlige opskrifter og god appetit!

Venlige hilsner

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker dessert" og "Jeg elsker mor"

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her

Meld dig ind i Familie Journals Slankleklub her

Ris og ros til Anette: Skriv her