Det sønderjyske kaffebord

Mandag, 29. juli 2013
af Redaktion
Hvis man godt kan lide kager, så er man i særdeles godt selskab med Familie Journal i denne uge, hvor der medfølger et tillæg med opskriter til det sønderjyske kaffebord
Familie Journal, der udkommer mandag 29. juli 2013
Familie Journal, der udkommer mandag 29. juli 2013

Af chefredaktør Anette Kokholm

Hvis man godt kan lide kager, så er man i særdeles godt selskab med Familie Journal i denne uge.

Vores 24 siders tillæg med fristende kager kan nok få mundvandet til at løbe, og er der mon noget så hyggeligt som at drikke sin eftermiddagskaffe eller te under et skyggefuldt træ? Næppe, og da slet ikke med en af de mange gode kager til.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Det sønderjyske kaffebord

Da vi skulle lave forsiden på tillægget, kom vi til at tale om det begreb, som det sønderjyske kaffebord er blevet. Jeg har aldrig selv været inviteret til et, men jeg er alligevel ikke et sekund i tvivl om, at det er noget helt særligt. Sådan kan en egn lægge navn til noget mad, og sådan er det også andre steder. Samsø har givet sin kartoffel et særligt stempel, Bornholm har blandt meget andet sin rapsolie, og i mit sommerhusområde har byen lagt navn til en spegepølse. Hvorfor ved jeg faktisk ikke, men mine børn siger, den smager godt, og så er alle vel glade!

jeg vil ønske velbekomme og god fornøjelse med kaffebordet og lige minde om, at man jo ikke absolut behøver at bage og spise det hele på én gang.

Venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Kager i bradepande