En lille ansigstløftning

Mandag, 1. oktober 2012
af Redaktion
Denne uges Familie Journal ser lidt anderledes ud. Her byder Anette bl.a. velkommen til bl.a. nye skribenter bladet
Familie Journal, der udkommer mandag 1. oktober 2012
Familie Journal, der udkommer mandag 1. oktober 2012

Af chefredaktør Anette Kokholm

Det blad, du kan købe i denne uge, ser sine steder lidt anderledes ud. Jeg tror nemlig på, at ligesom man en gang imellem skal have malet sin stue, så er man også nødt til at holde vores blad friskt.
Vi har fået to nye brevkasseredaktører: Puk Elgård, som vil tage hånd om alle de spørgsmål, I måtte have om livet, og hvordan vi lever det. Og Gitte Madsen, der er socialrådgiver og derfor vil svare på alle de mere praktiske spørgsmål.
Herfra et stort velkommen til begge to!

En lille ansigstløftning
Også vores madsider har fået en lille ansigtsløftning. Det er heldigvis de samme dygtige skribenter, vi bruger, men vi har valgt at fokusere lidt mere på det klassiske køkken.
Jeg tror, de gode, gamle retter samler både den ældre generation, som oplever genkendelsens glæde, og de unge, der gerne selv vil lære at lave mad.
Så velkommen til et veloplagt blad, der i øvrigt mest af alt ligner sig selv. For hvorfor male med en ny farve, når man godt kan lide den gamle?

Meld dig ind i Familie Journals Slankleklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker dessert" og "Jeg elsker mor"