Hvordan bliver man verdens bedste bedste(mor)?

Mandag, 12. maj 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et tillæg med masser af tips og gode råd til, hvordan du bliver verdens bedste bedstemor. Du kan også læse om tvillingerne, Noah og Tobias, der som nyfødte blev ramt af en dødelige sygdom. Heldigvis blev de reddet af to donorer. Du får naturligvis mange flere artikler, dejlige romaner, strikke- og madopskrifter i denne uges Familie Journal.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Forleden dag havde min mor sine to yngste børnebørn til hyggedag. Min søn og hans jævnaldrende fætter. De fik pizza og gik i skoven med hunden og havde en herlig dag.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Ugen inden havde hun mine to store sønner med i biografen. Da de var små, var det hende, der hentede og bragte dem, nu er det min ældste søn, der henter mormor. Og sådan kunne jeg blive ved.

Jeg ser til fra sidelinjen og glæder mig utrolig meget over, hvor godt et forhold min mor har til mine børn. Og ligesådan med mine børns to farmødre, der altid har været der for dem alle, også dem, de ikke var i familie med.

Verdens bedste

Hvordan bliver man verdens bedste bedstemor? Vil jeg nogen sinde kunne leve op til de dejlige, livskloge damer, der befolker mine børns liv og hjerter?

Jeg ved det ikke endnu, men jeg glæder mig til, det bliver min tur. For det må være fantastisk at stå med sine børns børn i armene og se, hvordan livet fortsætter. Måske opstår der også et friere forhold, fordi man ikke behøver at tage opdragelsens byrde på sig, men bare kan være til stede.

Vil jeg kunne holde mund med alle mine gode råd, eller vil jeg kvæle de unge med mine erfaringer?

Under alle omstændigheder vil jeg gemme vores lille hæfte fra i dag og læse det igen, når jeg får mit første barnebarn. Det er lavet i den aller "bedste" ånd!

Venlige hilsner

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her (link fjernet)
Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"