I mormors køkken - eller snup en morfar?

Mandag, 4. august 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et stort hæfte med skønne opskrifter på mormor-mad. I bladet kan du læse om Lone, der er mor til en autistisk dreng, og samtidig finder overskud til at hjælpe andre børn. Du får også flotte strikkeopskrifter til mor og datter, og så får du naturligvis mange flere dejlige artikler, romaner og madopskrifter.

Det bedste fra mormors køkken

Med dit Familie Journal i denne uge får du et stort hæfte, som du kan tage ud og gemme, med skønne opskrifter på klassisk dansk mad. Du får både forretter, hovedretter, kager og desserter!

God appetit!

Af chefredaktør Anette Kokholm

Jeg er mor til tre drenge, så jeg bliver aldrig mormor. En dag bliver jeg forhåbentlig farmor, og så kan jeg også være så heldig at blive "bedste" til mine to bonusbørns børn. Men altså ikke mormor, selv om en af de to bonus'er er en pige.

Og hvorfor nu de tanker?

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Jamen egentlig har jeg tænkt dem mange gange, nu hvor det bliver mere og mere populært at lave mormormad. Hvorfor lige mormor? Hvorfor ikke farmor? Eller bedstemor? Min egen mormor døde desværre meget tidligt, så alle min barndoms herlige erindringer om citronfromage, pandekager og hjemmelavet syltetøj stammer fra min farmor.

Snup en morfar

Det er ligesom med udtrykket at snuppe en morfar. Det betyder en lur på sofaen, hvis nogen skulle være i tvivl, og her kom min mand og jeg forleden til at tale om, at hvis jeg skulle finde på det, så hedder det ikke at snuppe en mormor (eller en farmor for den sags skyld). Det hedder en morfar, punktum.

Årsagen til det er nu ret enkel. Datidens kvinder tog ikke nogen lur. De var i køkkenet. I mormors køkken. Eller farmors!

God appetit og læselyst - og venlige hilsner

Hvis du abonnerer på Familie Journal, er Ipad-versionen gratis. Du skal bare bruge dit abonnementsnummer. For ikke abonnenter koster det 30 kr. for Ipad-udgaven.

  1. Det er helt enkelt at komme i gang: Du går ind på AppStore på din Ipad.
  2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
  3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
  4. Du installerer dit ugeblad.

God fornøjelse

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Fine varer fra Familie Journals webshop