Nostalgien kommer listende

Mandag, 22. april 2013
af Redaktion
Anette kommer i det nostalgiske hjørne, når hun ser billedet at Dirch Passer og Poul Reichhardt på forsiden af den film, man kan købe sammen med Familie Journal i denne uge
Familie Journal, der udkommer mandag 22. april 2013
Familie Journal, der udkommer mandag 22. april 2013

Af chefredaktør Anette Kokholm

Det er med glæde, men også med et strejf af vemod, at jeg ser billedet af Dirch Passer og Poul Reichhardt på forsiden af den film, man kan købe sammen med Familie Journal i denne uge.

Mig og min lillebror og bølle har en tegning af de to glade fyre med deres hoved klistret på foroven. Som en glad collage et barn kunne have lavet. Det hele oser af naivitet og højt humør, lige præcis det, som filmen også stråler af.

Den tabte uskyld

Selvfølgelig bliver der også lavet dejlige, danske komedier i dag, men på en eller anden måde har filmen bare tabt uskylden siden dengang. Og det er sikkert helt fint, for med al respekt så er der jo noget falden på halen-komedie over det.

Men så kommer nostalgien alligevel listende, for nej, hvor var de altså dygtige de skuespillere! Dirch Passer, som bare aldrig rigtig har fundet sin efterfølger på scenen. Og Poul Reichhardt, der både kunne være sjov, førsteelsker og alfaderlig på samme tid.

Jeg vil ønske god fornøjelse med filmene!

Har du prøvet vores quizzer om Poul Reichhardt, Dirch Passer, Matador m.fl.?
Klik her, hvis du vil prøve kræfter med nogle af vores mange quizzer.

Meld dig ind i Familie Journals Slankleklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"