Ost eller dessert? Begge dele, tak!

Mandag, 27. januar 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et lækkert tillæg, der er fyldt med cheesecakes og chokoladekager! Du kan også læse om Bine, der er alene mor til fire børn, og om Jørgen, der har fået indopereret en hjertepumpe. Du får naturligvis også flotte strikkeopskrifter, lækre madopskrifter og masser af nyttige tips og tricks i denne uges Familie Journal

Af chefredaktør Anette Kokholm

For nylig var jeg ude og spise på restaurant med en større flok, og efter hovedretten opstod en uventet livlig debat. Ost eller dessert?

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Egentlig kunne vi jo bare have bestilt det, vi selv gerne ville have i al fredsommelighed, men så nemt skulle det ikke være. For det gik til min forbavselse op for mig, at det nærmer sig en hel filosofi, det der med, om man er til det ene eller det andet.

Dessertholdet argumenterede heftigt for, at det søde punktum var det eneste rigtige efter et godt måltid. Desserten afbalancerede med sin sødme det sure, salte og syrlige, man havde fået inden, sagde de. Osteholdet derimod mente, at det søde var direkte kvalmt oven på den velkomponerede smagsoplevelse, vi lige havde sat til livs.

En velsmagende ostekage

Selv sad jeg ligesom på en tennisbane og fulgte bolden frem og tilbage over nettet, mens tjeneren kom med henholdsvis ost og dessert til den diskussionslytne flok.

Hvad jeg selv spiste?

Jo, jeg havde jo god tid til at studere menukortet, mens de andre fremførte argumenter. Og sørme om ikke jeg fandt kompromisernes kompromis. Oven i købet velsmagende og perfekt til at runde det dejlige måltid af. En cheesecake! Altså en ostekage - det lyder bare ikke så rart på dansk, men det er det!

I denne uge har vi et tillæg med netop den slags kager, så prøv selv.

Velbekomme og venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"