Så tæller vi ned til påske

Mandag, 24. marts 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et flot tillæg, der er fyldt med håndarbejde til påsken. Du kan også læse om Martin, der skriver musik til sin syge kæreste og om Jan, der laver smukke blomster af kaffefiltre. Du får naturligvis mange flere artikler, flotte strikkeopskrifter og lækre madopskrifter i denne uges Familie Journal.
Familie Journal, der udkommer mandag 24. marts 2014
Familie Journal, der udkommer mandag 24. marts 2014

Af chefredaktør Anette Kokholm

For nogle uger siden købte jeg to bundter sovende påskeliljer og klippede nogle forsytiagrene af i haven. Da hele herligheden var placeret i vaser inden for, føltes det næsten, som om påskeferien var i gang.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Det er den jo ikke helt endnu, men følelsen kom igen, da jeg blev præsenteret for det dejlige tillæg, vi har med bladet i denne uge. For mit indre blik sejlede billeder forbi af hyggelige frokoster med familie og venner, lange gåture med børn og hunde og frem for alt af lyset, som er så stærkt og velkomment på denne tid af året.

Traditioner er hellige

En af mine veninder spurgte i starten af året, om vi ville med til Spanien i påsken, og selv om jeg holder meget af Spanien og af hende, så er det helt udelukket. For i min verden så er påsken forbundet med traditioner, og jeg er sådan en, der holder mine traditioner meget hellige!

Så ja, jeg har vidst i flere uger, hvem der kommer til frokost hvornår, og jeg har også planlagt maden for længst. Den traditionsrige snaps (som jeg kun drikker til jul og påske) er købt på tilbud, og så mangler jeg bare lidt ekstra pynt.

Og her er det så denne uges tillæg kommer ind i billedet. For selv om min samling af påskepynt ikke kommer i nærheden af mit ditto til jul, så skal det da til. Det er hyggeligt, og det er en tradition!

God fornøjelse og venlige hilsner

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"