Sommerferie med guide

Mandag, 8. juli 2013
af Redaktion
I denne uge har vi et tillæg med bladet, som Anette er sikker på, vil glæde rigtig mange læsere

Af chefredaktør Anette Kokholm

I denne uge har vi et tillæg med bladet, som jeg ved, vil glæde rigtig mange læsere. Det er nemlig et af de spørgsmål, der ofte bliver stillet hos os: Hvornår kommer der igen sådan en guide til vores dejlige land?

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Når man laver et ugeblad, og især et ugeblad, der blev udgivet første gang i det forrige årtusinde, så kan det være nemt at affærdige gode idéer med, at det har vi jo prøvet før. For det har vi helt sikkert! Men det behøver jo ikke at betyde, at vi ikke kan gøre det igen.

For i tilfældet her så er det da helt sikkert, at der er sket noget nyt på den front, der hedder at få nogle gode oplevelser i ferien eller bare på en fridag.

Sommerferie i Danmark

Og egentlig blev jeg så glad, da jeg så tillægget, for hvor er der dog mange muligheder. Selv holder jeg altid sommerferie i Danmark, og jeg skal helt bestemt have tillægget med i sommerhuset.

Og husk nu, at i USA, for eksempel, regner man ikke en køretur på mange hundrede kilometer for noget. Så der er i virkeligheden ikke så langt til det, der måske frister...

God tur og venlig hilsen

Har I deltaget i vores store sommerkonkurrence, hvor der er præmier for mere end 150.00 kr.? Klik her, hvis du vil se alle de flotte præmier og deltage i konkurrencerne.

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"