Ugens blad: Maries ideer følger med bladet

Mandag, 5. oktober 2015
af redaktionen
Med dit Familie Journal i denne uge medfølger en 24 siders smagsprøve på håndarbejdsmagasinet Maries Ideer

Jeg elsker kage – og masser af motion

Man skulle tro, at det var svært at tabe sig, når man elsker chokoladekage og god, dansk mad, men Annette er beviset på, at det sagtens kan lade sig gøre. Foreløbig har hun tabt sig 35 kilo. Læs interviewet med Annette i denne uges Familie Journal

Jeg vil møde folk derude, hvor de lever

I store dele af Jylland er Kurt Leth et lige så kendt ansigt som skærmtroldene fra de landsdækkende kanaler. Journalisten bag succeser som TV SYDs hedengangne ”Kurt kom forbi” og TV 2 Østjyllands ”Kaffe med Kurt” har boltret sig i sit fag i 50 år. Vi syntes, det var på tide, han selv fik besøg.

Særudgave af Maries Ideer

I denne uge følger en særudgave af Maries ideer med dit Familie Journal. Her viser vi smagsprøver fra nogle af de syv numre der er udkommet indtil nu. Maries ideer er et håndarbejdsmagasin, der udkommer fire gange om året. Her finder du masser af opskrifter på tøj og ting du kan lave til dig selv, børnene og hjemmet.
Nogle sager er nemme at gå til, mens andre kræver øvelse eller at man lærer en ny teknik. Hovedvægten ligger på strik og hækling, men vi viser også syning, broderi og andre hobbyprojekter.

Chefredaktøren fortæller...

Igennem mere end 20 år har Anne-Marie Øby været den medarbejder på Familie Journal, som hver uge har sørget for, at bladets læsere fik de bedste håndarbejder. Vi ved nemlig, at interessen for det område er rigtig stor blandt vores læsere. Og Anne-Marie er en person, som altid har sprudlet af idéer. Ofte kan hun præsentere så mange spændende sager, at vi andre i hendes nærhed bliver helt stakåndede.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

For et par år siden kom så idéen om at lave et håndarbejdsmagasin helt uafhængigt af Familie Journal, og i januar 2014 udkom så første nummer af Maries ideer. Det er en idé, som har vist sig at være bæredygtig, og magasinet udkommer fire gange – indtil videre – om året med de skønneste håndarbejder, tips og idéer. Det er et selvstændigt magasin, men det er stadig hovedsageligt medarbejdere på Familie Journal, som sætter det sammen – fotografer, layoutere og så Anne-Marie, som bare har endnu mere travlt end før. Vi er glade for i denne uge sammen med Familie Journal at komme med en smagsprøve på Maries ideer med dejligt stof for alle,som er interesserede i håndarbejde og design. Vil du gerne se mere, så kan du selvfølgelig købe hele magasinet eller tegne et abonnement.

Læs mere om Maries Ideer her >>

Venlig hilsen

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Hjælp os med at gøre Familie Journal endnu bedre

Hjælp os med at gøre vores ugeblad endnu bedre ved at svare på to spørgsmål. Når du svarer på spørgsmålene deltager du samtidig i konkurrencen om skønne præmier. Læs mere HER >>

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Sammen med tv-stationen dk4 lancerer Familie Journal i sensommeren en række talentshows, hvor hjertevarme og musikalitet skal være de bærende elementer. Og konkurrencen kulminerer i en kæmpe tv-transmitteret dansktop-prisfest i Jyske Bank Boxen lørdag den 23. januar 2016.

Og du kan komme med! Læs mere HER >>

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.