Ugens blad: Prøv med et smil og et vink

Mandag, 22. juni 2015
af redaktionen
I dit Familie Journal i denne uge kan du læse om Poul og Gerda, hvis liv ændrede sig radikalt, da Gerda fik konstateret Alzheimer for 10 år siden.

I bladet kan du også læse om landmanden Ole, der medvirkede i TV2-programmet "Landmand søger kærlighed". Ole havde ikke turde ikke tro på, at han ville finde kærligheden i programmet, men så mødte han den naturlige og skønne Sigrid.

Du får også opskrifter på lækkert bagværk. Prøv bl.a. den lækre jordbærkage på Lavkarbo-siden eller de skønne kokoshorn på hjemmebagt-siden.

Ugens tillæg: Sommerkryds

Glæd dig til 24 siders hyggelig krydsord til ferien.

Chefredaktøren fortæller...

I denne uge kan jeg ikke lade være med både at smile og knibe en tåre, det ved jeg bare! For det er nu, de unge studenter får huer på. Og det er på fredag eller lørdag, at de kører i vogn, og hvert eneste år bliver jeg så rørt og så glad.

Selvom jeg ikke selv har nogen med på vognen i år, så kender jeg altid nogen, der har. Min svigerdatters søster, min venindes datter. Og så er der jo alle dem, jeg ser i trafikken!

Jeg kører ind og ud af København hver dag, og det er ikke altid specielt morsomt. Der er nemlig mange andre end mig, der skal den samme vej, så vi er mange om pladsen. Ofte kan stemningen i trafikken være lidt trykket, folk vil bare frem og har måske ikke overskud til et smil eller et vink, så det hele kan glide lidt lettere.

Smilet og vinket står til gengæld på spring de dage, hvor studentervognene er på gaderne. Trætte og stressede trafikanter vinker og smiler og dytter af glæde. Og de unge vinker tilbage.

Tænk, hvis vi huskede det høje humør ogdet overskud til hinanden alle de andre dage. Jeg ved selvfølgelig godt, vi ikke kan dytte og huje, det må vi slet ikke for færdselsloven, men vi kunne dog bare nikke til hinanden. Og give lidt plads.

Til lykke til alle de nye studenter og g­lade hilsner

Venlig hilsen

Kom med på Lavkarbo-rejse

Slå to fluer med ét smæk:

Tag med på en skøn ferie til sol og varme på Gran Canaria med Familie Journals eksperter og få tips og gode ideer til Lavkarbo-kostplanen og til et sundt og dejligt liv.

Læs mere HER >>

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

God fornøjelse!


Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.