Opskrift på champagnecocktail med citron sukkerkant

Vi elsker champagne, og det smager friskt og lækkert med de syrlige citroner og den søde sukkerkant.
Af
Marion Smith
Glas med champagne og frysetørrede hindbær

Forkæl dine gæster med lækre drinks og cocktails

Foto: Frederikke Heiberg
Annonce
10 min
4 personer
Champagnecocktail
3 dl friskpresset økologisk citronsaft
3-4 dl danskvand
1 flaske brut-champagne
4 spsk. sukker blandet med 1 spsk. knust frysetørret hindbær

Fremgangsmåde:

  1. Gnid glaskanterne let med en citronskive.
  2. Drys sukker ud på en stor tallerken, drys med frysetørret hindbær, vend godt rundt, så du har et fint lyserødt sukkerlag.
  3. Dryp glaskanterne i sukkerblandingen.
  4. Hæld citronsaft i glassene, derefter danskvand og top med iskold champagne.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.