Tag på en hyggelig julerejse

Lørdag, 4. oktober 2014
af Redaktion
Vælg mellem Riga og Krakow. Nyd en forlænget juleweekend i enten Riga eller Krakow, hvor juletræer, julegodter, varme drikke og spændende kultur giver det julesug i maven, som forvandler december til jul. Inkl. fly og dansktalende rejseleder.
Skønne Riga.
Skønne Riga.

Riga

Byens enorme juletræ, der flankerer julemarkedet på domkirkepladsen i Riga, har en helt særlig historie. Efter sigende var det nemlig i Riga, at traditionen med juletræer opstod for lidt over 500 år siden. På denne rejse har du mulighed for selv at beundre det smukke juletræ og Letlands hovedstad, som er udnævnt
til kulturby 2014, og hvor det historiske centrum - med god grund - er optaget på UNESCO's verdenskulturarvsliste.

På turen er der god tid til at kombinere kulturelle højdepunkter med billig julegaveshopping. Desuden er der
inkluderet to udflugter med dansktalende rejseleder.

Vil du med?

Hent dit tilbud her >>

Krakow

Når det traditionelle julemarked indtager Krakows markedsplads, forvandles byen til et sandt julemekka - som det har gjort gennem hundrede år. Så lyder tonerne af julemusik, mens keramik, lædervarer og juledekorationer frister portemonnæen.

Den gløgg-lignende drik Grzaniec Galicyjski holder dig varm, og traditionelle julegodter som brændte mandler, chokolade og typiske polske grillretter lokker på hvert et gadehjørne. Som Polens kulturelle centrum med en over tusind år gammel historie er Krakow en sand smeltedigel af historie - og et arkitektonisk mesterværk med alt, hvad hjertet kan begære af smukke pladser, kirker, og monumenter.

Rejsen til julemarkedet i Krakow er en god kombination af juleshopping og kultur. Med i prisen er to udflugter med dansktalende rejseleder.

Vil du med?

Hent dit tilbud her >>


Information og bestilling: kulturrejser-europa.dk/julemarked og tlf. 88 33 62 46