Joan støttede Røde Kors og vandt en rejse

Tirsdag, 4. april 2017
af Johan Isbrand, Foto: Søren Lamberth
Blandt bidragyderne til Røde Kors ved Dansktop Prisen 2017 blev Joan Kristensen fra Farsø udtrukket som den heldige vinder af et gavekort på 15.000 kroner til Nilles Rejser.
Joan vandt rejsegavekort ved Dansktop Prisen 2017 i Boxen

Der var mange glade tilskuere i Jyske Bank Boxen i Herning, da Dansktop Prisen 2017 løb af stabelen den 25. marts. Alle 6.000 billetter var nemlig solgt, og den fyldte sal gyngede af herlige dansktopklange og -rytmer. Efterfølgende var der dog én blandt tilskuerne, der blev ekstra glad.

I forbindelse med arrangementet havde Familie Journal som bekendt et samarbejde med Røde Kors, og under showet blev der på forskellig vis samlet ind til Røde Kors' arbejde for blandt andet bekæmpelse af ensomhed. Blandt bidragyderne blev der trukket en heldig vinder af et rejsegavekort 15.000 kroner til Nilles Rejser. Og den heldige vinder blev 56-årige Joan Kristensen fra Farsø, Himmerland.

Joan er til daglig omsorgsmedhjælper på en institution for voksne udviklingshæmmede. Hun var til Dansktop Prisen med sin mand og en flok venner.

- Vi var i alt otte personer af sted. Vi plejer at tage til Top Charlie i Parken, men i år syntes vi, der skulle ske noget andet. Det var et flot arrangement og dejlig musik, siger Joan, som ikke havde tænkt videre over, at hun deltog i en konkurrence, og som derfor blev meget overrasket, da Familie Journal en uges tid senere ringede hende op.

Læs her om de kunstnere, der vandt priserne ved Dansktop Prisen 2017.

- Jeg blev lige så glad, som hvis det var en hel million, jeg havde vundet. Men jeg ved endnu ikke, hvor min mand og jeg skal hen. Jeg vil gerne have rejsegavekortet i hånden først. Og så skal vi lige have set på, hvilke rejser Nilles kan tilbyde. Vi har hele 5 år til at bestemme os, men jeg er ret sikker på, at præmien bliver brugt i løbet af det kommende år, siger en begejstret Joan Kristensen.

Se Familie Journals journalist synge med dansktopsangerinden Anne Marie Lindegaard her.