En rørende kærlighedshistorie

Lørdag, 7. september 2013
af Redaktion
Vampires: Todd and Jessica’s Story er et glimrende spil for begyndere. Hvis du er fan af tv-serien True Blood, er spillet lige noget for dig


Af Marianne Svendsen

ANMELDELSE

Todd and Jessica's Story er tydeligt inspireret af den populære TV-serie "True Blood". Vi befinder os i en verden, hvor vampyrer og mennesker lever side om side, men kærlighed og ægteskab imellem de to er strengt forbudt.

Download spillet gratis i 60 minutter her

Vampyren Todd er håbløst forelsket i mennesket Jessica. Hun har en mystisk beroligende effekt på ham, der betyder, at han ikke længere tørster efter blod. Men lige som han skal til at fri til hende, bliver han kidnappet af gamle og magtfulde vampyrer, der forbyder ægteskabet.

GENERELT OM SPILLET

Platform: PC
Genre: Adventure Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: God historie, nemt at gå til, farverig grafik
Minusser: Lidt for nemme opgaver, meget traditionelt

Karakter: 7/10

Et traditionelt Hidden Object Adventure

Det er her du overtager rollen som Todd, der skal flygte fra vampyrenes gamle herregård og finde tilbage til Jessica. Undervejs opdager du en gammel hemmelighed, der måske kan forvandle en vampyr til et menneske igen. Det er en simpel historie, men den er så kraftigt inspireret af True Blood universet, at det nok skal få fans af både bøgerne og tv-serien, til at kigge nærmere på Vampires: Todd and Jessica's Story.

Spillet er et meget traditionelt Hidden Object Adventure, hvor du styrer Todd mellem nydelige og farverige skærmbilleder. Der er enkelte ting på hvert skærmbillede du kan samle op og bruge til at løse spillets små puzzles. Enkelte minispil i form af små puslespil er det også blevet til.

Glimrende spil

Spillets hjælpe-funktion kan guide dig videre hvis du sidder fast, men det gør du sjældent for spillet er generelt meget nemt. Hidden Object skærmene, som der er ret mange af, er ganske varierede, men ligeledes ret simple og nemme. Derfor er Vampires: Todd and Jessica's Story et glimrende spil for begyndere, der ikke vil have alt for svære udfordringer, men gerne vil opleve en True Blood inspireret vampyrhistorie.

VÆR MED I FAMILIE JOURNALS SPILLEKLUB

I Familie Journals Spilleklub kan du for 49 kr. om måneden vælge et gratis spil hver måned. Spillene koster normalt 99 kr., så der er mange penge at spare.
Foruden det gratis spil får du 50% på alle køb af spil derudover. Du kan læse mere om spilleklubben og melde dig til her...

Download spillet gratis i 60 minutter her

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Twillight City
Mystery Stories: a Vampire Tale