Opskrifter

Hindbærbiskuit

Lørdag, 19. juli 2014af Anne Skovgaard-Petersen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Biskuitbunden er meget let og luftig med æg, sukker og mel. Den får en rigtig god og stabil konsistens, hvis man pisker æg og sukker over simrende vandbad.

Opskrift på hindbærbiskuit

Biskuitbund
4 æg
110 g sukker
110 g mel

Fyld
225 g friske hindbær
100 g sukker
75 g rå marcipan
2 dl piskefløde
125 g hindbær

Pynt
1½ dl piskefløde
1 spsk. flormelis
Ca. 100 g friske hindbær



PRØV OGSÅ: Amerikansk kirsebærtærte

Fremgangsmåde til hindbærbiskuit

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Bund: Pisk æg og sukker sammen. Sæt skålen over varmt vandbad og pisk, til dejen begynder at tykne. Tag skålen op af vandbadet og vend melet i. Hæld dejen i en smurt springform og bag bunden på nederste rille ca. 8 min. ved 200°. Vend den ud på en rist og lad den køle af.

Fyld: Skyl kun bærrene, hvis det er nødvendigt. Gnid hindbærrene igennem en sigte. Riv marcipanen og rør den glat med sukker og ¾ dl af de purerede hindbær. Pisk fløden stiv og vend den i hindbærpuréen. Stil springformen uden bund på et fad. Del bunden i 2 bunde og læg den ene i springformen. Fordel hindbærmoussen i springformen og læg den anden bund ovenpå. Pres det ganske let sammen. Stil kagen koldt til næste dag.

Pynt: Pisk fløden stiv med flormelis og vend resten af hindbærpuréen i. Bred det ud over kagen og pynt med hele hindbær.

PRØV OGSÅ: Frugtstreusel



Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.