Opskrifter

Banankage opskrift med nødder og tranebær

Torsdag, 25. oktober 2012af Redaktion
En sund kage

Ingredienser til banankage opskrift med nødder og tranebær

3 æg
150 g sukker
150 g smeltet smør
1 moden banan
90 g hvedemel
¼ tsk. natron
50 g tørrede tranebær
50 g grofthakkede nødder
1 spsk. perlesukker

Sådan laver du banankage opskrift med nødder og tranebær

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Pisk æg og sukker luftigt og rør smør og den mosede banan i. Bland hvedemel og natron og vend det i dejen sammen med tranebærrene. Kom dejen i en smurt sandkageform, kom nødder og perlesukker på toppen af kagen og bag den ved 175° i 45 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

Prøv også...
Æblekage med grov crumble
Cookies med kokos
Mandeldrømme

Sandkager, nøddekager, citronkager og mange flere lækre kager...

Kager i bradepande