Opskrifter

Kanel- sabayonne

Tirsdag, 5. juli 2016af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Sabayonne er en dessert sauce, der typisk spises med bær og frugt eller som tilbehør til kage. Servér denne kanel-sabayonne lun med ribs, chokoladenibs og citronmelisse på toppen.
(4 pers.)

Det skal du bruge til kanel- sabayonne:

4 æggeblommer 4 spsk. sukker ½ tsk. stødt kanel ½ dl tør hvidvin 400 g ribs 4 stilke citronmelisse 2 spsk. chokoladenibs Bær sabayonne er en af vores andre lækre opskrifter med den lune dessert sauce, som du finder her.

Sådan laver du kanel-sabayonne

Kom æggeblommer, sukker, kanel og vin i en gryde. Pisk grundigt og varm det langsomt op, mens der piskes. Sluk, når sovsen er tyknet og fyldig. Skyl og rib ribsene og servér dem med kanelsabayonne, chokoladenibs og citronmelisse. Er du mere til kage? Så prøv denne blåbær cheesecake