Opskrifter

Pebermyntepastiller

Fredag, 21. december 2012af Redaktion
Fristende pebermyntepastiller til julebordet

Ingredienser til pebermyntepastiller

(30 stk.)

250 g flormelis
1 pasteuriseret æggehvide
1 spsk. piskefløde
½ dl blendede mynteblade
150 g mørk chokolade

Sådan gør du
Ælt flormelis med æggehvide og piskefløde til en fondantmasse. Ælt myntebladene i, så massen bliver lysegrøn. Smag den til og juster konsistensen med fløde og flormelis. Tril massen til ca. 30 cm kugler og tryk dem lidt flade. Dekorér med mørk chokolade.

Tip
Hvis du vil undgå, at chokoladen gråner, kan du tørre myntepastillerne 1 døgn på bageplade eller lign.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
After Eight roulade
Pebermynteroulade
Pebermynte-creamelikør

I gang med julekonfekten

Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...

Lav konfekt og knas til jul