Opskrifter

Kanelsmåkager med chokolade

Fredag, 17. december 2021Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina HastoftFoto: Betina Hastoft
Der er ikke mange ingredienser, du skal finde frem for at kunne byde på disse dejlige julesmåkager til kaffen.

Opskrift på kanelsmåkager med chokolade

20 stk.

  • 2 æg
  • 125 g sukker
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 125 g hvedemel
  • ¼ tsk. hjortetak-salt
  • 2 spsk. blødt smør
  • 50 g mørk chokolade

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200°. Pisk æg, sukker og kanel skummende og luftigt med en elpisker. Rør mel og hjortetaksalt i dejen og dernæst smør. Fyld dejen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud i små toppe med afstand imellem på en bageplade med bagepapir.

De flyder lidt ud under bagningen. Bag småkagerne i ovnen i 8-9 minutter, og lad dem køle af på en bagerist. Smelt chokoladen, fyld den i en sprøjte-pose, og dekorér kagerne. Lad chokoladen sætte sig, og opbevar kagerne i en kagedåse.