Fem gode råd til efterårets supper

Tirsdag, 11. oktober 2011
af Redaktion
Gør denne hyggelige efterårsret endnu lækrere med læsernes gode tips
Foto: All Over
Foto: All Over

1

Klar suppe
Y.J., Holbæk:
Når jeg har kogt suppe med oksekød og kraftben, sier jeg den gennem en trådsigte, hvor jeg har lagt en engangsvaskeklud af skumgummi. På den måde fjernes alle urenheder og fnuller fra kogebenet, og suppen er klar og fin.

2

Si suppen nemt
S.H., Odense N.:
Den letteste måde at si suppe på er ved at tage 3-4 kaffefiltre, sprætte dem op og lægge dem i en si. Det sparer dig for en masse "fedteri."

3

Pølse i suppen
K.C., Skals:
Når jeg laver suppe, koger jeg tit en rullepølse sammen med benene, så spares en masse strøm - og suppen får en ekstra god smag.

4

Skum suppen effektivt
K.N. København S.:
Skal jeg skumme suppe, trækker jeg en gazepose med isterninger igennem suppen. Det er nemt, hurtigt og effektivt.

5

Kalorielet suppe
V.P., Snedsted:
Når jeg koger suppe, så koger jeg kraftben m.v. først - og gerne dagen før. Så tager jeg benene op og stiller suppen koldt. Når suppen er afkølet, kan jeg "brække" alt fedtet af i store flager og derefter koge suppen færdig med grønsagerne. På denne måde får jeg en sund og nærende kalorielet suppe, og fuglene elsker det overskydende fedt på foderbrættet.

20 lækre supper - få opskrifterne her