Opskrifter

Balsamicosyltede rødbeder

Torsdag, 25. november 2010af Redaktion
Der er lidt luksus over disse rødbeder, og lagen er ikke stærk, så rødbederne skal opbevares køligt eller tilsættes konserveringsmiddel

1 kg rødbeder
1 stort rødløg

Lage
3 dl lys balsamicoeddike
1½ dl vand
250 g sukker
1 dildskærm el.
1 spsk. dildfrø

Kog rødbederne møre i saltet vand på ca. ¾ time. Skyl dem koldt og gnid skindet af. Skær rødbederne i skiver, når de er kolde, og læg dem i et skoldet glas.
Kog lagen sammen, tilsæt rødløget, skåret i tynde skiver, og kog 5 min. Hæld den varme lage over rødbederne og luk glassene. Sæt dem i køleskab, hvor de kan holde sig 4-5 uger.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere retter her...
Krydderkål
Løgsild med appelsin
Marinerede rødbeder