Tortillapizza med ricotta, italiensk salami og aspargesbroccoli
Denne lækre og sprøde sprød tortillapizza med cremet ricotta er et skønt alternativ til den klassiske pizza. Denne er toppet med italiensk salami og asparges.
Af
Af Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Columbus Leth

15 min
4 personer
Tortillapizza
4 store hvedetortillaer
250 g aspargesbroccoli (eller almindelig broccoli)
100 g ricotta
2 friske mozzarellakugler
20 skiver italiensk salami (f.eks. med fennikel)
1½ spsk. olivenolie
1½ tsk. tørret oregano
Salt og peber
Til servering
25 g parmesan
Evt. blandet grøn salat
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200º varmluft.
- Læg tortillaerne på bageplader med bagepapir.
- Halvér aspargesbroccoli på langs.
- Smør ricotta på tortillaerne i et tyndt lag.
- Skær mozzarella i tynde skiver, og fordel dem på tortillaerne sammen med aspargesbroccoli og salami.
- Dryp med olie, og krydr med oregano, salt og peber.
- Bag pizzaerne i ovnen i 5-8 minutter, til de er sprøde.
- Servering Servér pizzaerne med friskrevet parmesan og evt. en blandet grøn salat til.

Hovedretter