Opskrifter

Irish coffee kugler

Mandag, 5. december 2011af Redaktion
Fristende konfekt til de voksne

300 g mørk chokolade
50 g usaltet smør
½ dl piskefløde
1 spsk. frysetørret kaffe
1½ spsk. sirup
2 spsk. brun farin
4 spsk. irsk whisky
30 g god kakao

Smelt smør og chokolade over vandbad og kog fløden op med kaffe, sirup og farin, til sukkeret er smeltet. Rør flødeblandingen i den smeltede chokolade og pisk blandingen glat. Pisk whisky i, hæld blandingen i et fad beklædt med husholdningsfilm og stil den på køl i ca. 4 timer. Form massen til små kugler med et kuglejern eller en teske og stil dem koldt. Tril kuglerne i kakao og stil dem køligt, til de skal spises.

Konfektopskrift: Kristina Marckmann

STØB FINE HJERTER

Smarte hjerteforme til chokolade og lign. Chokoladen, isen etc. hænger ikke ved, men falder nemt ud. Formen koster 79 kr. og kan købes i shoppen...

Find flere opskrifter her...
Hindbærchokolade
Tranebærbolde
Mozartkugler

Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop