Opskrifter

Pottebrød med spinat og ost

Tirsdag, 19. april 2011af Redaktion
Her er brødet, der kan spises, som det er, uden hverken smør eller pålæg. Det er både smagfuldt, blødt og lækkert

100 g smør
480 g mel
1 tsk. salt
4 tsk. bagepulver
3 dl mælk
1 dl hakket, frisk spinat
100 g revet cheddar
Æg til pensling

Smuldr smørret i mel blandet med salt og bagepulver. Tilsæt mælk, spinat og ost og ælt dejen sammen. Del dejen i 8, beklæd 8 små, rene urtepotter med bagepapir og læg dejstykkerne i. Pensl brødene med sammenpisket æg og bag dem ved 200° i 25 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

Klik her og find masser af bageopskrifter i det store brød-galleri...

FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr.

Find flere opskrifter her...
Knækbrød med ramsløg
Femkornsbrød
Solsikkebrød






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop